Ja osobiście rozejrzałbym się nieco innymi felgami zwróć uwagę na kształt i przetłoczenie alu które Skoda oferuje jako opcje i wzoruj się na takich ktoś pomyślał przerysował pokombinował i doszedł do wniosku ze na takich auto wygląda dobrze moim zdaniem te drobniutkie felgi o 5 ramionach znikną w tak dużym aucie jakim jest Octavia a fakt ze będą miały 15 cali wcale nie poprawi tego faktu. Pozostałbym przy tym samym producencie ale wybrałbym inny model. Ale to Ty tu decydujesz ja Ci mogę co najwyżej coś doradzić i tak kupisz co będziesz chciał.
O2 fl 1.9TDI dziwny dźwięk na rozgrzanym silniku
Zwiń
X
-
O2 fl 1.9TDI dziwny dźwięk na rozgrzanym silniku
Witam,
Po pierwszym tygodniu eksploatacji 02 fl 1.9TDI zaczął pojawiać się dziwny dźwięk dochodzący z okolic pokrywy silnika. Pojawia się jedynie przy rozgrzanym silniku, jest stosunkowo cichy i modulowany- jakby otarcia. W serwisie stwierdzono, że ten silnik tak ma . U kolegi, który w tym samym czasie kupił ten model takiego dźwięku nie stwierdziliśmy. Poza zwykłym klekotem diesla po jakimś czasie się pojawia się ten cykliczny "szur" i nie ma się wątpliwości, że pojawia się drugi dźwięk. Czy ktoś ma podobnie? Czy rzeczywiście ten silnik tak ma? Ewentualnie jak ustalić/ przekonać serwis?
-
-
Po pierwszym tygodniu eksploatacji 02 fl 1.9TDI zaczął pojawiać się dziwny dźwięk dochodzący z okolic pokrywy silnika. Pojawia się jedynie przy rozgrzanym silniku, jest stosunkowo cichy i modulowany- jakby otarcia. W serwisie stwierdzono, że ten silnik tak ma . U kolegi, który w tym samym czasie kupił ten model takiego dźwięku nie stwierdziliśmy. Poza zwykłym klekotem diesla po jakimś czasie się pojawia się ten cykliczny "szur" i nie ma się wątpliwości, że pojawia się drugi dźwięk. Czy ktoś ma podobnie? Czy rzeczywiście ten silnik tak ma? Ewentualnie jak ustalić/ przekonać serwis?O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
Komentarz